Category Archives: lajme industriale

Cilat janë skenarët kryesorë për ekranet transparente LED?

shfaqja e reklamave në dritare

Në vitet e fundit, me zgjerimin e kërkesës së tregut në industrinë e ekraneve LED dhe zgjerimin e vazhdueshëm të fushave të aplikimit, Produktet e ekranit LED kanë treguar një prirje të larmishme zhvillimi. Si një yll në rritje në industrinë e ekranit LED, Ekrane transparente LED, me përparësitë e tyre të peshës së lehtë, nuk ka nevojë për strukturën e kornizës së çelikut, […]

Kushtet profesionale të kushteve të ekranit transparent LED

P3.91 mur transparent led

Me zhvillimin e shpejtë të teknologjisë së ekranit LED, Produktet e ekranit LED kanë treguar zhvillim të larmishëm. Në ditët e sotme, Ekranet LED përdoren gjerësisht në industri të ndryshme. Sidoqoftë, për fillestarët, Shumë terma profesionalë të ekraneve LED janë të panjohura. Pra, cilat janë kushtet e zakonshme profesionale të ekraneve LED? 1. Shkëlqimi LED Shkëlqimi […]

Klasifikimi i plotë i ekraneve transparente LED

ekran led i fasadës mediatike (2)

Si e dashura e tregut, Ekranet transparente LED janë pëlqyer nga tregu që nga fillimi i tyre dhe përdoren gjerësisht në fusha të ndryshme. Vlerësohet se jeni ende konfuz për klasifikimin e tyre. 1. Ndarë sipas mjedisit të përdorimit Sipas mjedisit të përdorimit, mund të ndahet në ekrane transparente LED të brendshme […]

Si të zbuloni katër përfitimet kryesore të ekraneve transparente LED në fushën e reklamave.

Ekran LED me film transparent P10 (1)

Ekranet transparente LED kanë përparësi të tilla si pesha e lehtë, nuk ka nevojë për strukturën e kornizës së çelikut, instalim dhe mirëmbajtje e lehtë, dhe përshkueshmëri të mirë. Në fusha të tjera, aplikohet si peshku në ujë, duke hyrë në fushën tonë të shikimit me një qëndrim të mrekullueshëm. 1. Dritare me ekran xhami Ekranet transparente LED të instaluara në dritaret e ekranit prej xhami ofrojnë […]

Si të realizoni në mënyrë të arsyeshme efektin transparent në ekranin e ekranit LED

Ekran LED me film transparent P10 (4)

Me përmirësimin e prodhuesve të ekraneve LED’ teknologjisë dhe zgjerimit të vazhdueshëm në shumë fusha aplikimi, Produktet e ekranit LED tani po tregojnë një prirje të larmishme zhvillimi. Ekrani transparent LED është një lloj i ri i ekranit të ekranit LED, e cila ka karakteristikat e shfaqjes transparente, aplikim i thjeshtë, kontroll inteligjent, ndriçim i lartë dhe kursim i energjisë. Si nje […]

Si të bëni një kuotim të ekranit transparent, dhe cilët janë faktorët e çmimeve?

ekran led film ngjitës (1)

Si një yll në rritje në industrinë e ekranit LED, ekranet transparente kanë hyrë në fushën e shikimit me avantazhin e tyre të transparencës. Ekranet LED P2.8 P3.91 P7.81 tani përdoren gjerësisht në të gjithë industrinë e reklamave, me ekrane që shfaqen në vende të ndryshme. Ekranet e ekranit transparent nuk janë vetëm të lehta, i hollë, dhe i lehtë për t'u instaluar, […]

Mënyra e instalimit dhe mjedisi i aplikimit të ekranit transparent LED

Ekrani i dyqanit me pakicë

Me zhvillimin e shpejtë të teknologjisë së ekranit LED, Ekranet transparente LED kanë fituar popullaritet në treg për shkak të avantazheve të tyre si lehtësia, transparencës, dhe instalim i lehtë. Fushat e tyre të aplikimit po bëhen gjithnjë e më të përhapura. Çmimi i ekraneve të zakonshëm të ekranit zvogëlohet gradualisht, por në tregun e ekranit transparent LED, çmimi vazhdon të rritet, zakonisht […]

Cili është ndryshimi midis një ekrani të grilës LED dhe një ekrani transparent?

led ekran transparent led P3.91

Për cilat mjedise përdoren kryesisht ekranet e grilave LED? Shumë klientë shpesh e kanë të vështirë të bëjnë një zgjedhje midis ekraneve transparente LED dhe ekraneve të grilës LED, dhe nuk dinë cilin produkt të përdorin në projektet e tyre. Kjo është kryesisht për shkak të mungesës së të kuptuarit të karakteristikave të dy produkteve. […]

Si të zgjidhni ekran transparent LED të brendshëm?

ekran xhami i filmit ngjitës

si duhet të zgjedhin tregtarët ekrane të përshtatshme transparente LED sipas nevojave të tyre? Së pari, Modelet e zakonshme të ekranit transparent LED përfshijnë: P3.91, P6, P8, P10, P20, P25, etj. Ku P është distanca ndërmjet pikave, dhe vlerat e mëposhtme janë distanca në milimetra. Distanca midis pikave P6 është 6 mm, ndërsa P8 është 8mm. Sa më i vogël […]

Cili është çmimi i produkteve të ndriçimit me pikë led?

dritat e vargut me topa të varur për Krishtlindje për dekorimin e klubit disko (8)

Burimi i dritës në pikë i përket një kategorie LED. Sipas specifikimeve të ndryshme të produktit, madhësive, ngjyrat e ndritshme dhe metodat e kontrollit, çmimi varion nga disa cent në dhjetëra juanë; Prandaj, është më mirë të keni një mirëkuptim paraprak përpara se të konsultoheni me çmimin e produktit, në mënyrë që të zgjidhni produkte që plotësojnë më mirë kërkesën. What are […]