Rrjeta fleksibël led është zgjidhja më e mirë si sfond i skenës, dhe konvertimin e një ndërtese të lartë në një fasadë të madhe mediatike për të luajtur tekst, fotot, animacion dhe video. Është vlerësuar me IP67, e disponueshme në ambiente të brendshme dhe të jashtme.