fabrika e ndriçimit të udhëhequr

PËR NE

I dedikuar për ekranet transparente led të dukshme, Shenzhen HTL Display është një nga prodhuesit e parë profesionistë të specializuar në zhvillim, prodhimi dhe tregtimi i produkteve të ndryshme shih përmes ekranit transparent. Me teknologjinë tonë të ndriçimit gjysmëpërçues, ne synojmë t'u sigurojmë klientëve tanë efikasitet të lartë, dritat video LED të kursimit të energjisë dhe të qëndrueshme të kapsuluara.

Produktet tona variojnë nga drita me pikë led, led rrjetë LED tregon, ekranet e filmit ngjitës LED, dhe ekrane transparente led etj. Të ketë aftësi të larta të ekipit R D, Ne morëm licencën ISO9001 2008, të gjitha produktet kanë kaluar CE, RoHS, miratimi i MSA-së etj. Duke pasur aftësi të larta të R&Ekipi D, Ne morëm licencën ISO9001 2008, të gjitha produktet kanë kaluar CE, RoHS, Miratimi i MSA-së etj. Ekipi ynë i shkëlqyeshëm i shitjeve dhe pas shitjeve janë gjithmonë në shërbimin tuaj dhe do të kujdesen mirë për ju, klientit tonë të vlerësuar.

Lajmet e fundit