Ekran LED holografik i padukshëm P10 për shfaqjet e videove të reklamave kristal

Moduli transparent i ekranit LED është transparent dhe i padukshëm, pa asnjë pengesë për shikimin dhe ndriçimin, shumë i përshtatshëm për shfaqjen e videove dhe reklamave të gjalla.