P6.25 ekran video LED me transparencë të lartë me rezolucion dhe shkëlqim të lartë

Ekrani LED transparent fleksibël është një teknologji ekrani që kombinon vetitë e fleksibilitetit, transparencës, dhe diodat që lëshojnë dritë (LED) për të krijuar një përvojë unike vizuale.