Arkivat e Tag: ndriçimi i udhëhequr rritet

Zbatimi i llambës bimore LED në kultivim

Llamba ose drita e rritjes së bimëve LED simulon dritën natyrore, mundet gjithashtu sipas kërkesës së klientit prodhimi i produkteve të dritës së kuqe dhe blu, për fotosintezën e bimëve për të siguruar interval të saktë spektral, i përshtatshëm për fazat e rritjes së bimëve të rritjes së bimëve Dritat LED në aplikimin e llambës së rritjes së bimëve është e përshtatshme për çdo kopsht të brendshëm […]