Arkivat e Tag: llambat baktervrasëse UV-C

Cilat janë avantazhet kryesore të përdorimit të llambave baktericid UV-C?

Pajisjet e lehta të pajisura me llambë sterilizimi ultraviolet UV-C jo vetëm që mund të zëvendësojnë llambën normalisht, por gjithashtu zvogëlojnë koston e funksionimit pa mirëmbajtje. Këto sisteme UV janë shumë të fuqishme dhe me kosto efektive. Prandaj, krahasuar me sistemet e tjera (ose përdoret në kombinim me sisteme të tjera), the use of UV-C ultraviolet lamp to eliminate bacteria can provide […]