Arkivat e Tag: ekran i qartë LED

A janë ekranet e qelqit LED transparente në treg me të vërtetë plotësisht transparente?

ekrane transparente led

Gjate viteve, the application of LED transparent screens in the field of stage design has become increasingly widespread. Nga skenat e programeve televizive deri te koncertet e ndryshme, dhe më pas në 2023 Koncerti i Vitit të Ri, Ekranet transparente LED prej xhami janë përdorur plotësisht nga dizajnerët modernë për shkak të karakteristikave të tyre të transparencës, pa pengesa, and flexible […]