Category Archives: lajmet e kompanisë

Gjashtë gabime të zakonshme dhe metodat e trajtimit të ekranit transparent LED

led transparent led

Përdorimi i ekraneve transparente LED po bëhet gjithnjë e më i përhapur, dhe sapo të dilni nga shtëpia juaj, ju shpesh mund t'i shihni ato. Ajo gradualisht po bëhet një platformë e re për mediat kryesore të jashtme. Kur ekranet LED i shtojnë ngjyra jetës së njerëzve, është e pashmangshme që do të ndodhin disa keqfunksionime pas përdorimit të ekraneve transparente LED për […]

Cili është çmimi i burimit të dritës në pikën LED

20ndriçimi i rrumbullakët i dekorimit të topit udhëhequr nga burimi i dritës dixhitale të pikës pixel (5)

Çmimi i burimit të dritës në pikën LED është gjithashtu shumë kaotik, i lartë, i ulët dhe i larmishëm. Të gjithë zgjedhin se çfarë lloj çmimi, kjo varet nga situata e tyre e projektit! Nëse ekrani juaj me ngjyra ose projekti i ndriçimit është një projekt relativisht i nivelit të lartë, duhet të zgjidhni burimin e dritës së pikës LED të nivelit të lartë, dhe çmimi është natyrshëm më i shtrenjtë. […]

A i dini përfitimet e shumta të një llambë drite rondele të udhëhequr?

dmx drita lineare e udhëhequr (1)

Llambë larëse muri e udhëhequr, siç nënkupton vetë emri, le drita të lahet nëpër mur si uji, përdoret kryesisht për ndriçimin e dekorimit të ndërtesave, dhe gjithashtu përdoret për të përshkruar skicën e ndërtesave të mëdha. Meqenëse LED ka karakteristikat e kursimit të energjisë, efikasitet i lartë i dritës, ngjyra e pasur dhe jeta e gjatë e shërbimit, the wall washing lamps of […]

Pozicioni i llambës së impiantit LED në tregun e ardhshëm

Për shkak të karakteristikave të tij të jashtëzakonshme, LED është shumë i përshtatshëm për kultivimin e bimëve në mjedis të kontrollueshëm të objektit, siç është kultura e indeve bimore, hortikultura e objektit dhe kultivimi i fidanëve të fabrikës, dhe sistemi ekologjik dhe i ruajtjes ekologjike të hapësirës ajrore. Si gjenerata e katërt e burimit të ri të ndriçimit, LED ka shumë karakteristika të ndryshme nga burimet e tjera elektrike të dritës, e cila gjithashtu bën […]