Arkivat e Tag: led washer light lamp factory

A i dini përfitimet e shumta të një llambë drite rondele të udhëhequr?

dmx drita lineare e udhëhequr (1)

Llambë larëse muri e udhëhequr, siç nënkupton vetë emri, le drita të lahet nëpër mur si uji, përdoret kryesisht për ndriçimin e dekorimit të ndërtesave, dhe gjithashtu përdoret për të përshkruar skicën e ndërtesave të mëdha. Meqenëse LED ka karakteristikat e kursimit të energjisë, efikasitet i lartë i dritës, ngjyra e pasur dhe jeta e gjatë e shërbimit, the wall washing lamps of […]