Arkivat e Tag: led facade lighting price

Cili është çmimi i burimit të dritës në pikën LED

20ndriçimi i rrumbullakët i dekorimit të topit udhëhequr nga burimi i dritës dixhitale të pikës pixel (5)

Çmimi i burimit të dritës në pikën LED është gjithashtu shumë kaotik, i lartë, i ulët dhe i larmishëm. Të gjithë zgjedhin se çfarë lloj çmimi, kjo varet nga situata e tyre e projektit! Nëse ekrani juaj me ngjyra ose projekti i ndriçimit është një projekt relativisht i nivelit të lartë, duhet të zgjidhni burimin e dritës së pikës LED të nivelit të lartë, dhe çmimi është natyrshëm më i shtrenjtë. […]