Arkivat e Tag: Llamba të udhëhequra nga UV

Fusha e aplikimit dhe sugjerimi i llambës dezinfektuese ultraviolet

Llambat UV mund të ndihmojnë në mbrojtjen e botës sonë dhe shkatërrimin e baktereve, viruse dhe protozoa të tjera në mënyrë të sigurt dhe ekonomike. Llamba dezinfektuese ultraviolet ende ka efekt baktervrasës kur organizmat janë imun ndaj metodave të tjera të pastrimit. Shtë një zgjedhje ideale për përdorim të gjerë në fushat e pastrimit të ajrit, pastrimi i ujit dhe sterilizimi sipërfaqësor. The application range […]