Arkivat e Tag: fabrika e llambave larëse muri led

Faktorët që ndikojnë në jetën e llambës LED të larjes së murit: radiator

Kur instalohet jashtë, llambat e larjes së murit të udhëhequr shpesh vuajnë nga mjedisi i ashpër siç është alternimi i ftohtë dhe i nxehtë, erozioni i shiut dhe borës, sulmi i fortë i erës dhe rrezatimi diellor. Në ndryshimin e temperaturës, pluhur, papastërtia dhe lagështia kanë ndikuar në jetën e llambës mur LED. It may even cause the lamp shell to bear […]