Arkivat e Tag: Llambë larëse muri e udhëhequr

Prodhuesit ju tregojnë tre aftësi të zgjedhjes së llambës së murit të udhëhequr

Llamba e murit të udhëhequr përdoret gjithnjë e më gjerësisht në ndriçimin e jashtëm të qytetit. Sidoqoftë, shumë klientë nuk dinë të zgjedhin llambën e duhur kur e blejnë. Blerja e llambës LED të murit mund të fillojë nga tre aftësi, dritën e mëposhtme Chen Xiaobian së bashku për të kuptuar. Llambë muri e udhëhequr OSRAM 1、 Waterproof grade of […]

Llambë për larjen e murit të ndezur dhe ndriçimi i peizazhit urban

Funksioni kryesor i ndriçimit është faktori i sigurisë dhe dekorimi i dizajnit. Dritat e projeksionit LED dhe llambat e larjes së murit të udhëhequr ndjehen të jenë metodat më të ndritshme të burimit të dritës. Mund të tejkalojë 110 te 120 lumen për vat dhe prodhojnë dritë të besueshme. Përveç kësaj, LED projection lamp and led wall washing lamp are not easy to […]