Arkivat e Tag: prodhuesi i llambës për larjen e murit

Prodhuesi i llambës për larjen e murit garanton performancën e llambës për larjen e murit

ndriçimi i ndërtesës së qytetit të udhëhequr

Nëse llamba larëse e murit të udhëhequr dëshiron të përdoret në inxhinierinë e ndriçimit të jashtëm, si mund ta sigurojmë dhe luajmë performancën e saj të mirë vazhdimisht? Llamba larëse e murit LED e përdorur në inxhinierinë e ndriçimit të jashtëm miraton mënyrën e furnizimit me energji të zvogëlimit të tensionit të kapacitetit të rezistencës, e cila ndikon në jetën e produkteve LED. Kur zgjedhim të përdorim, […]