Arkivat e Tag: Led lamp manufacturers

Fabrika e llambave të linjës ju mëson të personalizoni llambën e linjës LED

alumini ip65 i papërshkueshëm nga uji ndriçim në natyrë dekor ndërtese dmx 512 rgb 12 vat drita lineare e udhëhequr (3)

Prodhuesit e llambave të linjës ju mësojnë të mësoni gjashtë mënyrat e mëposhtme për të përcaktuar cilësinë e dritave LED të linjës, të gjitha dritat e linjës LED me cilësi nuk mund t'i shpëtojnë syrit tuaj. Për shkak të shkëlqimit të tij të lartë dhe konsumit të ulët të energjisë, më shumë drita të linjës LED duhet të zbukurohen në ndërtesa dhe ndriçimin e shenjave reklamuese. But what […]