Arkivat e Tag: udhëhequr perime në rritje

Si të zgjidhni llambën e bimës LED për rritjen e perimeve?

Llambat e bimëve LED përdoren në kombinim me pikën e ngopjes së dritës dhe pikën e kompensimit të dritës të impianteve të ndryshme. Pika e ngopjes së dritës dhe pika e kompensimit të dritës së bimëve ndryshojnë nga llojet e kulturave dhe kushtet e kultivimit. Disa bimë negative arrijnë ngopjen e dritës me më pak se 10,000 Luks, ndërsa bimët pozitive kanë nevojë për dhjetëra mijëra luks […]