Arkivat e Tag: udhëhequr rritet fabrika e dritës

Zbatimi dhe karakteristikat e llambës së impiantit LED në treg

Karakteristikat e spektrit të plotë të llambave të rritjes së bimëve LED janë si më poshtë Blu (në 440 nm, në 460 nm): ndihmon bimët të rriten; E kuqe (gjatësia e valës: 630nm, 660nm): ndihmoni bimët të rriten dhe të lulëzojnë: LED i kuq është çelësi për bimët lulëzuese; Infra të kuqe (gjatësi vale 730nm): IR mund të ndihmojë në rritjen e bimëve; ultraviolet (380-410nm) mund të ndihmojë në rritjen e bimëve Rrezet ultraviolet […]

Cili është ndryshimi midis dritës së bimës LED dhe dritës LED?

Ndriçimi i impiantit LED përfshin një larmi disiplinash, përfshirë gjysmëpërçuesit, spektroskopia, biologji, etj., dhe ka disa pengesa teknike për hyrje. Fabrika e ndriçimit të impiantit LED është akoma në periudhën e njohjes dhe drejtimit në tregun kinez. Do të jetë më e lirë kur të hapet tregu i ndriçimit të impiantit LED. Çipat LED për ndriçim janë më shumë se N […]