Arkivat e Tag: dridhje filmi led

Një tutorial mbi përdorimin e standardizuar të ekraneve të ekranit transparent LED

ekran transparent i dritares video LED (3)

Në vitet e fundit, zhvillimi i ekraneve transparente LED është bërë gjithnjë e më i mirë si brenda dhe jashtë vendit, dhe shërbimi dhe pas shitjes janë përmirësuar gjithashtu në mënyrë të paparë. Produkte të mira të ekranit transparent LED, such as LED film screens, Ekrane prej xhami LED, dhe ekrane transparente LED, have gradually become mainstream products and have been widely used […]