Arkivat e Tag: dritat e udhëhequra nga bujqësia

përqindja e dritës së kuqe më shumë se drita blu në dritat LED të impiantit

Ndriçimi i ndriçimit të bimës kërkimore profesionale të llambës së bimës, dhe maksimizoni simulimin e dritës natyrore, sigurojnë diapazon të saktë spektral për fotosintezën e bimëve, sigurojini klientëve një skemë më gjithëpërfshirëse të ndriçimit të rritjes së bimëve, për qëllimin e kompanisë, t'u sigurojë konsumatorëve dhe përdoruesve produkte dhe shërbime me cilësi të lartë. Rrezet ultraviolet të shkurtra mund të pengojnë rritjen e bimëve, parandalojnë […]