Arkivat e Tag: facade led lighting

Cilat janë arsyet për njohjen e tregut të burimit të dritës në pikën LED

ndriçimi i urës së fasadës (1)

Në ditët e sotme, në industrinë e llambave, të gjitha llojet e produkteve LED janë plot me të gjithë tregun dhe janë në konkurrencë të ashpër. Të gjitha produktet LED mbështeten në burimin e dritës pikë LED për të arritur dritën dhe për të arritur kursimin e energjisë, because the quality of a lighting product plays an important role. LED point light source is a very […]