Arkivat e Tag: exterior wall lighting

blerja e linjës 2300-2400k ngjyra llambë për projektin e ndriçimit të murit të jashtëm

ip65 i papërshkueshëm nga uji 50 mm me kod rgb smd 5050 drita pixel e udhëhequr nga burimi i dritës së pikës së udhëhequr (4)

Ka shumë lloje të ngjyrave të llambave të linjës LED. Ngjyrat konvencionale janë të bardha 6000K, e bardhe e ngrohte 3000K, e verdhë e ngrohtë 2500K, drita e verdhë e artë 2000K dhe me ngjyra të plota RGB. Sidoqoftë, klientët shpesh pyesin për temperaturën e ngjyrave të dritave të linjës 2300-2400k. Besoj se kur shikon temperaturën e ngjyrës, you will feel warm […]