Arkivat e Tag: Drita LED me matricë me pika

Karakteristikat e burimit të dritës në pikën LED

ndriçimi profesional i klubit të natës dmx udhëhequr nga drita me top 3D (8)

Characteristics of LED point light source The lamp body is made of high strength aluminum material, sipërfaqja është spërkatje plastike anti-plakje dhe statike, që është vetë pastrues dhe rezistent ndaj korrozionit. Maska miraton një abazhur të ri për PC, i cili është rezistent ndaj goditjes dhe rezistent ndaj fërkimit. Produkte LED me cilësi të lartë, qëndrueshmëri e lartë, jetë e gjatë. DMX512 system control can […]