Arkivat e Tag: dezinfektimi i llambës ultraviolet

Parimi i sterilizimit ultravjollcë dhe dezinfektimi i llambës ultraviolet

Çfarë është llamba ultraviolet? Në këtë shoqëri me zhvillim të shpejtë, produktet e teknologjisë së lartë lindin çdo ditë, kaq shumë njerëz mund të mos dinë për llambën ultraviolet. Le të prezantojmë konceptin e llambës ultraviolet dhe parimin e dezinfektimit ultravjollcë. Ultraviolet lamp Ultraviolet lamp is a kind of device that can emit ultraviolet light. It is a necessary […]