Arkivat e Tag: udhëhequr rritet spektri i dritës

Cilat janë përfitimet e dritës së bimës LED?

Llamba e bimës LED mund të zgjidhë këto probleme, veçanërisht i përshtatshëm për mjedisin e kultivimit të objektit bimor të kontrolluar nga drita. 1 Parimi i punës dhe zbatimi i llambës së bimëve Bimët kanë nevojë për dritë të kuqe dhe blu në vend të dritës jeshile për fotosintezën. Prandaj, mjedisi i dritës është një nga faktorët e rëndësishëm të mjedisit fizik për rritjen dhe zhvillimin e bimëve. Të […]

Llamba e bimëve LED dhe analiza e saj e tregut në Kinë

Tregu i shitjeve të llambave të bimëve LED janë përqendruar në Japoni, Korea e jugut, Kina dhe Shtetet e Bashkuara, Evropa dhe vendet dhe rajonet e tjera me më pak personel bujqësor. Me përmirësimin e vazhdueshëm të teknologjisë së ndriçimit të impiantit LED të Kinës, kostoja e saj e prodhimit gradualisht do të ulet, shkalla e depërtimit gradualisht do të rritet, dhe tregu kinez do […]