Архива на ознаки: vegetable led light

Примена на светилки за растителни растенија за земјоделство и зеленчук во реалноста

Брановата должина на светилката за водени растенија е многу погодна за раст, цветни и плодни растенија. Општите растенија и цвеќиња во затворени простории ќе растат и полошо со текот на времето, главната причина е недостатокот на светло зрачење. The LED light irradiation suitable for the required spectrum of plants can not only promote their […]