фабрика за водење осветлување

ЗА НАС

Dedicated to see-through transparent led screens, Shenzhen HTL Display is one of the first professional manufacturers specializing in the development, production and marketing of various see through transparent display products. Со нашата технологија за осветлување со полупроводници, имаме за цел да им обезбедиме на нашите клиенти висока ефикасност, energy-saving and stable encapsulated LED video lights.

Our products range from led dot point light, led mesh led displays, adhesive led film displays, and transparent led displays etc. Имајќи високи вештини на тимот за R D, Добивме лиценца ISO9001 2008, сите производи имаат положено CE, RoHS, Одобрување на ССА итн. Имајќи високи вештини на Р&Д тим, Добивме лиценца ISO9001 2008, сите производи имаат положено CE, RoHS, Одобрување на ССА итн. Нашиот одличен тим за продажба и по продажба е секогаш на ваш услуга и добро ќе се грижи за вас, нашиот ценет клиент.

Последни вести