Архива на ознаки: led washer light lamp factory

Дали знаете кои се многу придобивки од ламбата за предводен мијалник?

dmx предводена од линеарна светлина (1)

Предводена wallидна ламба за перење, како што имплицира името, нека светлината се измие низ theидот како вода, главно се користи за осветлување на украсни згради, и исто така се користеше за да се оцртува прегледот на големите згради. Бидејќи ЛЕР има карактеристики на заштеда на енергија, висока ефикасност на светлината, богата боја и долг работен век, the wall washing lamps of […]