Category Archives: вести од компанијата

Шест вообичаени грешки и методи на ракување со LED транспарентен екран

предводена транспарентен led

Употребата на LED проѕирни екрани станува сè пораспространета, и штом ќе го напуштите вашиот дом, често можете да ги видите. Постепено станува нова платформа за главните медиуми на отворено. Кога LED екраните додаваат боја во животот на луѓето, it is inevitable that some malfunctions will occur after using LED transparent screens for […]

Која е цената на LED изворот на светлосна точка

20осветлување на тркалезна топка од мм предводено од извор на светлина со дигитална точка на пиксел (5)

Цената на LED изворот на светлина е исто така многу хаотична, високо, ниска и разновидна. Сите избираат каква цена, тоа зависи од нивната сопствена проектна ситуација! Ако вашиот екран во боја или проект за осветлување е релативно висок проект, мора да изберете врвен LED извор на светлина, а цената е природно поскапа. […]

Дали знаете кои се многу придобивки од ламбата за предводен мијалник?

dmx предводена од линеарна светлина (1)

Предводена wallидна ламба за перење, како што имплицира името, нека светлината се измие низ theидот како вода, главно се користи за осветлување на украсни згради, и исто така се користеше за да се оцртува прегледот на големите згради. Бидејќи ЛЕР има карактеристики на заштеда на енергија, висока ефикасност на светлината, богата боја и долг работен век, the wall washing lamps of […]

Позицијата на LED светилка за растенија на идниот пазар

Поради неговите извонредни карактеристики, ЛЕР е многу погодна за одгледување на растенија во услови на контролирање на објектот, како што е културата на растителното ткиво, градинарство на објекти и одгледување на фабрички садници, и воздушно-вселенски систем на еколошко здравје и конзервација. Како четврта генерација на нов извор на осветлување, ЛЕР има многу карактеристики различни од другите електрични извори на светлина, which also makes […]