Архива на ознаки: предводена цвет светилка

Колку е подобро времето на осветлување на ЛЕД растението да расте?

Целта на изборот на светилка за предводена растение е да се пополни светлото за растението. Причината е дека моменталното осветлување на постројката е недоволно, фотосинтезата не може да се изведува непречено, а растението не може да расте нормално или да забрзува. По купувањето на предводена ламба за растенија, Открив дека проблемот дојде. […]