Архива на ознаки: led farming light manufacturer

Техничко знаење и теоретска примена на LED светилки за растенија

  Во моментов, видовите на светилки за растителни светилки на пазарот во основа можат да се поделат на три генерации: Првата генерација LED светилка за растенија има фиксен однос на црвена и сина светлина, постојан интензитет на светлина и напојување со еднонасочна струја. The second generation of constant-current LED plant lamp has a fixed ratio of red and […]