Архива на ознаки: стакло LED видео ѕид

Кои се предностите на проѕирните LED дисплеи?

транспарентен LED екран на видео прозорец (4)

Кога станува збор за проѕирни LED екрани, потребно е да се споменат нивните ефекти, кои се попогодни за расклопување, имаат подобри ефекти на екранот, и имаат поширока перспектива. Ако сакате да имате практично разбирање, you still need to consult LED display screen manufacturers and find professionals to learn the most detailed […]