Архива на ознаки: стаклен LED дисплеј

Колку е посветлен транспарентниот LED екран на видео екранот, подобро?

транспарентен LED екран на видео прозорец (2)

Many transparent LED display screen manufacturers, при претставување на клиентите, најчесто велат дека колку е поголема осветленоста, толку е подобар квалитетот. Дали е ова навистина така? Уредникот ќе ве одведе да ја откриете вистината. The brightness of LED electronic display screens refers to the luminous intensity per unit area of the display screen during […]