Архива на ознаки: facade led lighting

Кои се причините за препознавање на пазарот на извор на светлина со LED точка

осветлување на фасаден мост (1)

Во денешно време, во индустријата за ламби, сите видови ЛЕД производи се полни со целиот пазар и се во силна конкуренција. Сите ЛЕР производи се потпираат на LED извор на светлина за да постигнат светлина и да постигнат заштеда на енергија, because the quality of a lighting product plays an important role. LED point light source is a very […]