Архива на ознаки: energy saving LED lamps

Кои се стандардите за заштеда на енергија на LED светилките

Заштедата на енергија е тренд на времето, сега сè се залага за заштеда на енергија. LED светилка е репер за заштеда на енергија на ламбата. Доброто LED осветлување може да заштеди многу електрична енергија, па каков вид на ЛЕД ламба е заштеда на енергија? Како да изберете добра LED светилка? Може да се повикаат на следниве точки […]