Архива на ознаки: dot matrix led light

Карактеристики на изворот на светлосна LED точка

осветлување на професионално ноќно друштво dmx предводено од 3д светло за топче (8)

Characteristics of LED point light source The lamp body is made of high strength aluminum material, површината е против стареење и статичко прскање со пластика, кој е самочистен и отпорен на корозија. Маската усвојува нова абажури за компјутер, кој е отпорен на удари и отпорен на триење. ЛЕД производи со висок квалитет, висока стабилност, долг живот. DMX512 system control can […]