Архива на ознаки: Линија светилка DMX512

Производителите на линиските светилки ви ја кажуваат разликата помеѓу ламбата DMX512 и обичната ламба за надворешна контролна линија

Many customers have asked us what is the difference between DMX512 line lamp and ordinary external control line The main difference between DMX512 line lamp and ordinary external control line lamp is the signal transmission scheme.   Сигналната шема на линиската светилка DMX512 е шема за паралелно поврзување, and all lamp signal transmission is in […]