Архива на ознаки: DMX512 LED линија светилка

Како да поврзете светилка за предводена линија DMX512?

Општиот напон на ламбата DMX512 е DC24 V, затоа е потребно да се избере соодветно напојување за вклучување. Големината на напојувањето зависи од напојувањето и должината на приклучокот на сијалицата со ЛЕР линија. Треба да се напомене дека не поврзувајте DC24 V со AC220 V, otherwise all lamp beads will […]