Архива на ознаки: дезинфекција на ултравиолетова ламба

Принцип на ултравиолетова стерилизација и дезинфекција на ултравиолетова ламба

Што е ултравиолетова ламба? Во ова брзо развивачко општество, високо-технолошки производи се раѓаат секој ден, толку многу луѓе можеби не знаат за ултравиолетовата ламба. Да го претставиме концептот на ултравиолетова ламба и принципот на ултравиолетова дезинфекција. Ultraviolet lamp Ultraviolet lamp is a kind of device that can emit ultraviolet light. It is a necessary […]