Архива на ознаки: јасен LED дисплеј

Дали стаклените LED проѕирни екрани на пазарот се навистина целосно транспарентни?

LED транспарентни екрани

Преку годините, the application of LED transparent screens in the field of stage design has become increasingly widespread. Од ТВ програмски сцени до разни концерти, а потоа на 2023 Предновогодишен концерт, стаклените LED транспарентни екрани се целосно искористени од современите дизајнери поради нивните карактеристики на транспарентност, непречено, and flexible […]