Архива на ознаки: бактерицидни UV-C светилки

Кои се главните предности на користењето бактерицидни УВ-Ц ламби?

Лесната опрема опремена со УВ-Ц ламба за ултравиолетово стерилизирање не само што може нормално да ја замени ламбата, но исто така и намалување на трошоците за работа без одржување. Овие УВ системи се многу моќни и економични. Затоа, во споредба со другите системи (или се користи во комбинација со други системи), the use of UV-C ultraviolet lamp to eliminate bacteria can provide […]